Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα καταλάβαινε τα πάντα» λέει ο ιδιοκτήτης του Κέντρου που πήγαιναν το παιδί

17:22 30/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Για την Τζωρτζίνα, ένα από τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μίλησε ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά το παιδάκι.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης που πήγαινε η Τζωρτζίνα έχοντας το πρόβλημα της εγκεφαλοπάθειας και την τετραπληγία μετά την πρώτη ανακοπή καρδιάς

Σύμφωνα με όσα είπε η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που ξεχώριζε παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και

επικοινωνούσε με τον τρόπο της παρά το γεγονός ότι δεν μιλούσε. Μπορούσε να δώσει σε όποιον ήταν απέναντί της τι ακριβώς ήθελε και πως αισθανόταν.

«Ήταν χαρούμενη και πολύ καλή. Είχαμε συνεννόηση και ήταν πανέξυπνη αν και δεν μπορούσε να μιλήσει. Επικοινωνούσε με τον τρόπο της, με κάρτες, με το νεύμα της και με το χαμόγελο της. Είχε αντίληψη και καταλάβαινε ότι της λέγαμε. Μπορούσαμε άνετα να συνεννοηθούμε. Ήταν χαμογελαστή και συνεργάσιμη. Δεν είχα κανένα παράπονο ήταν πολύ καλή», ανέφερε ο κ. Δ.Αθανασόπουλος λέγοντας ότι του λείπει το χαμόγελό της.

To άρθρο Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα καταλάβαινε τα πάντα» λέει ο ιδιοκτήτης του Κέντρου που πήγαιναν το παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Η Τζωρτζίνα, Κέντρου,patra, i tzortzina, kentrou