Πάτρα: Αυτή είναι η φωτογραφία που «ρίχνει» το twitter – Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τις εικόνες

16:11 16/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια φωτογραφία από την Πάτρα κάνει το γύρο των social media και προκαλεί συζητήσεις. Ένας ημίγυμνος άντρας έχει ξαπλώσει μπροστά από την είσοδο μεγάλου καταστήματος…

Από την Πάτρα, σε ολόκληρη τη χώρα, σε χρόνο ρεκόρ, μέσω διαδικτύου. Η φωτογραφία σαρώνει τα social media και πυροδοτεί μια σειρά από συζητήσεις,

στους κόλπους των χρηστών. Ο ημίγυμνος άντρας που έχει ξαπλώσει μπροστά από την είσοδο καταστήματος, δεν είναι άγνωστος στην Πάτρα. Είναι ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα που έχει μείνει μόνος και ξεχασμένος. Ο δήμος δεν τον έχει βοηθήσει στα δύσκολα. Περιφέρεται, γίνεται θέμα συζήτησης και όπως φαίνεται δεν ασχολείται κανείς.

Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου, όσοι βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Μποστά σε εμπορικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας, με τους πελάτες να έχουν σχηματίσει ουρά για να μπουν μέσα, ένας ημίγυμνος άνδρας βρισκόταν στο παγκάκι που βρίσκεται μπροστά.

Τυλιγμένος με μια κουβέρτα για να κρύβει τη γύμνια του, ο άνδρας τους παρακολουθούσε ατάραχος, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αποσβολωμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται, ημίγυμνος (ή εντελώς γυμνός) στο κέντρο της Πάτρας, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ψυχικής υγείας. Ρακένδυτος, πολλές φορές σαν χαμένος, περιδιαβαίνει τους δρόμους της Πάτρας, χωρίς κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και κυρίως, χωρίς κάποιος ποτέ να έχει ενδιαφερθεί για την περίθαλψή του.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις και τα αναρρίθμητα δημοσιεύματα στον τύπο και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Πατρινοί βρίσκονται μπροστά στο ίδιο, άσχημο και θλιβερό, έργο θεατές, με έναν άνθρωπο να βασανίζεται χωρίς κανείς να τον βοηθά. Η φωτογραφία που μοιράστηκε στο Facebook ο Οδυσσέας Ξεριζώτης και δημοσίευσε το tempo24, τα λέει όλα.

 

To άρθρο Πάτρα: Αυτή είναι η φωτογραφία που «ρίχνει» το twitter – Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τις εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Αυτή,patra, afti