Πάτρα – Κορονοϊός: Πέθανε γνωστός εκπαιδευτικός μετά από μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της πόλης

13:40 28/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός συνεχίζει να θερίζει ζωές και στην Πάτρα. Καθημερινά διαδραματίζονται δράματα που συγκλονίζουν ακόμα και τους γιατρούς…

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, εκπαιδευτικός και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος.

Ο άτυχος άντρας, έφυγε σήμερα το Σάββατο (27-11-2021), σε ηλικία 66 ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου νοσηλευόταν τις

τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν με κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες.

Υπηρετούσε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής, παλαιότερα μαθηματικός. Ήταν παντρεμένος με καθηγήτρια – Σχολική Σύμβουλο Αγγλικών, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η καταγωγή του ήταν από την περιοχή των Καλαβρύτων, ενώ επρόκειτο για έναν ευγενή και καλοσυνάτο άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

To άρθρο Πάτρα – Κορονοϊός: Πέθανε γνωστός εκπαιδευτικός μετά από μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της πόλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα – Κορονοϊός, Πέθανε,patra – koronoios, pethane