ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: “Κόλλησαν” οι Πειραιώτες σε ματσάρα με φινάλε… θρίλερ! (videos)

22:33 4/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στους “Ζωσιμάδες”, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι έχασε τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Superleague.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν με τον Ελ Αραμπί κι έστειλαν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Χασάν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε

μέσω VAR ως οφσάιντ για… χιλιοστά.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν πάντως εξαιρετικό, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να φθάνει πιο κοντά με δοκάρι στο 70ο λεπτό του αγώνα και πριν το “θρίλερ” στο φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προσπαθώντας να “αιφνιδιάσει” τον Ολυμπιακό και τα κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Παμλίδη να κάνει ωραία “υποδοχή” της μπάλας και με γυριστό σουτ να “γράφει” το 1-0.

Το γκολ “πάγωσε” τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι προσπάθησαν να “πιέσουν” αμέσως μετά με… ανορθόδοξο τρόπο. Χολέμπας και Ραφίνια μετετράπησαν ουσιαστικά σε εξτρέμ, αλλά παρά τις πολλές σέντρες και τα κερδισμένα κόρνερ δεν μπόρεσαν να “απειλήσουν” ουσιαστικά τον Χουτεσιώτη.

Η μοναδική φορά που το κατάφεραν στο πρώτο μέρος, ήταν στο 37′ με τον Σεμέδο να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια με κεφαλιά από κοντά, μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε όμως επίσης με γκολ, καθώς μόλις στο 51′, οι Πειραιώτες “έκρυψαν” την μπάλα με τον Φορτούνη που είχε περάσει μόλις στο ματς, να βγάζει σέντρα ακριβείας στον Ελ Αραμπί κι αυτός με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Νωρίτερα μάλιστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κρίζμαν να βρίσκεται απέναντι από τον Τζολάκη από πλάγια δεξιά, αλλά να σουτάρει πάνω του, για να μείνει κάπως έτσι το 1-0 στο ημίχρονο.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν γκολ νίκης και να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες για το προβάδισμα. Στο 59′ Ελ Αραμπί “χόρεψε” τον Παντελάκη στην άμυνα, αλλά ο Χουτεσιώτης βγήκε και πρόλαβε να κόψει τον επιθετικό του Ολυμπιακού πριν πλασάρει.

Αμέσως μετά, ο ΠΑΣ “απάντησε” με ένα δυνατό σουτ του Σάλιακα, το οποίο “έβγαλε” με δυσκολία ο Τζολάκης, ενώ στο 70′ οι γηπεδούχοι έφθασαν ακόμη πιο κοντά στο γκολ. Ο Κρίζμαν μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και συνέκλινε για να σουτάρει με το δεξί, αλλά ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και “έσκασε” πάνω στη γραμμή, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να την προλαβαίνει πριν περάσει στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός “απείλησε” ξανά με τον Βαλμπουενά και τον Καμαρά, αλλά η φάση του αγώνα ήρθε στο πρώτο λεπό των καθυστερήσεων. Από ωραίο γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χασάν με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα!

Το VAR έδειξε όμως ότι ο Μαροκινός επιθετικός ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε για… χιλιοστά, με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει μέχρι τέλους. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δύο ισοπαλίες σε δύο αγώνες, μετά και το 2-2 της προηγούμενη αγωνιστικής στην έδρα του Άρη.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Σιόντης (86′ Λιάσος), Καρτάλης (73′ Ντομίνγκεθ), Κάστρο, Νάουμετς (56′ Λεό), Παμλίδης (86′ Λώλης), Κρίζμαν.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (69′ Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: “Κόλλησαν” οι Πειραιώτες σε ματσάρα με φινάλε… θρίλερ! (videos) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα