ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Πέταξε στα «σκουπίδια» το «διπλό» επί της ΑΕΚ (video)

19:14 31/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από τον Ατρόμητο, με το γκολ του Αγκάγιεφ (1-0). «Απέδρασε» και «παλεύει» για την 6άδα η ομάδα του Περιστερίου, έχοντας καλές στιγμές στην επανάληψη. Σωτήριες επεμβάσεις από τον Μανδά των φιλοξενούμενων και τον Λοντίγκιν των γηπεδούχων.

Το γκολ του Αμίρ Αγκάγιεφ αλλά και η πολύ καλή βραδιά που βρέθηκε ο Μανδάς, ήταν οι.. παράγοντες που έδωσαν στον Ατρόμητο τη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα

(1-0) σε ματς για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος μπήκε ιδανικά στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 5’ κατάφερε να κάνει το 0-1 με το γκολ του Αγκάγιεφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να… συνέλθει και -έχοντας την κατοχή της μπάλας- πίεσε για την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 28’ ο Εντομβόνγι αστόχησε μπροστά στον Λοντίγκιν. Στο 39’ όμως ο Μανδάς «έβγαλε» την κεφαλιά του Κριζμάν, ενώ στη συνέχεια έκοψε και το «ριμπάουντ» του Λεό.

Ο Ατρόμητος πίεσε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και στο 50’ είδε τον Λοντίγκιν να κάνει φοβερή επέμβαση στην κεφαλιά του Μάτιτς. Στο 67′ ο ίδιος παίκτης νίκησε τον πορτιέρε των γηπεδούχων, αλλά ο Πήλιος πρόλαβε και έδιωξε τη μπαλα πριν περάσει την γραμμή.

Οι Περιστεριώτες είχαν και δοκάρι τέσσερα λεπτά αργότερα, σε σέντρα του Ούμπιδες. Ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική επέμβαση σε επίσης εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες στο 76′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για το 1-1 και στο 80΄έχασε σημαντική ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Κρίζμαν, ο Παμλίδης έκανε την προβολή, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με το διπλό από τα Ιωάννινα.

 

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Πέταξε στα «σκουπίδια» το «διπλό» επί της ΑΕΚ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα