Παρτιζάν - Ολυμπιακός LIVE: Προβάδισμα νίκης οι γηπεδούχοι στο φινάλε

20:49 24/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της Παρτιζάν, για την 30η αγωνιστική στη Euroleague. Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο Βελιγράδι οι «ερυθρόλευκοι». Να παραμείνει σε «τροχιά» οκτάδας θέλει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και στη Euroleague

και να πάρει τη νίκη, στην έδρα της Παρτιζάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Σερβία χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, λόγω ίωσης. Χρέη πρώτου προπονητή θα έχει ο Χρήστος Παππάς, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με το Λαύριο για το πρωτάθλημα.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, ενώ πάνοπλη θα παραταχθεί και η σερβική ομάδα, στην κατάμεστη «Stark Arena», καθώς ήδη η διοίκηση της Παρτιζάν έχει ανακοινώσει sold out.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 21-8 νίκες και θα βρουν απέναντί τους την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία με 16-13 νίκες βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ολυμπιακός έχει την… παράδοση με το μέρος του, καθώς σε δέκα ματς έχει έξι νίκες. Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει εύκολα με 87-58.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

To άρθρο Παρτιζάν - Ολυμπιακός LIVE: Προβάδισμα νίκης οι γηπεδούχοι στο φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρτιζάν – Ολυμπιακός LIVE, Euroleague,partizan – olybiakos LIVE, Euroleague