«Πάρτι» στο Twitter με το πέναλτι της Αγγλίας - Η Bασίλισσα στο VAR, Όσκαρ στον Στέρλινγκ και τα «κλεμμένα» στο Βρετανικό Μουσείο

13:47 8/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο πάρτι στήθηκε στο Twitter μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Δανίας στον τελικό του Euro 2020, αφού εμφανίστηκαν εκατοντάδες χιουμοριστικά και ειρωνικά tweets για τον τρόπο που κέρδισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ το πέναλτι από το οποίος προήλθε το νικητήριο γκολ των Άγγλων στην παράταση.

Το αυστηρό

πέναλτι που καταλόγισε ο Νταν Μακέλι υπέρ της Αγγλίας, και από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης-πρόκρισης των «τριών λιονταριών» στον τελικό, προκάλεσε την οργή πολλών φιλάθλων, με μερικούς εξ’ αυτών να διακωμωδούν την κατάσταση με ευρηματικά tweet, που εμφανίζουν την Βασίλισσα Ελισσάβετ στο VAR, ενώ δεν λείπουν και οι νύξεις προς τον Στέρλινγκ να ενταχθεί στην ομάδα… καταδύσεων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Άλλοι έσπευσαν να απονείμουν… Όσκαρ ηθοποιίας στον Άγγλος επιθετικό, ενώ ένας Δανός το… τερμάτισε γράφοντας «Τώρα οι Άγγλοι μπορούν να βάλουν το πέναλτι στο Βρετανικό Μουσείο μαζί με τα υπόλοιπα κλεμμένα».

 

now everything is clear #UefaEuro2020 #englandvdenmark #penalty #VAR pic.twitter.com/gIPSTVlKWw

— iskender (@yurdanerISKI) July 8, 2021

And The Oscar Goes to ?????#penalty #EURO2020 #Sterling #englandvdenmark pic.twitter.com/AI6SA2jDEt

— Mr Assani II (@Kasi_Foreign) July 7, 2021

There were some superb performances. All the back 4 were outstanding, and as for @sterling7, well, that was one of the greatest displays I’ve seen from a player in an @England shirt. Stunning.

— Gary Lineker (@GaryLineker) July 7, 2021

BREAKING NEWS !!! Raheem Sterling named as Tom Daley’s new diving partner and joining Team GB at the Tokyo Olympics #RaheemSterling #DIVE #diver #TomDaley #penalty #EURO2020 #englandvdenmark pic.twitter.com/nXK3agDM5k

— Connor (@Connor_1313_) July 7, 2021

Well, if you ever questioned whether Southgate is ruthless enough to win tournaments, you might have just had your answer.

— Gary Lineker (@GaryLineker) July 7, 2021

no one:

sterling in the penalty box: pic.twitter.com/WKe2qrqy4D

— tasmiyah ✿ (@tasmiyaahh_c) July 7, 2021

“Penalty check”#ENGDEN pic.twitter.com/tzhfYrOdY4

— Karol Gotfryd, Educated Motivated Price Follower (@GotfrydKarol) July 7, 2021

To άρθρο «Πάρτι» στο Twitter με το πέναλτι της Αγγλίας - Η Bασίλισσα στο VAR, Όσκαρ στον Στέρλινγκ και τα «κλεμμένα» στο Βρετανικό Μουσείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάρτι, Twitter, Αγγλίας -, Bασίλισσα, VAR Όσκαρ, Στέρλινγκ, Βρετανικό Μουσείο,parti, Twitter, anglias -, Basilissa, VAR oskar, sterlingk, vretaniko mouseio