Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφερε τη νίκη και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών

00:02 5/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Ναντ έβαλε… δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν κατάφερε να την ισοφαρίσει, έχοντας μείνει πίσω με δυο γκολ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όμως, “σέρβιρε” και σκόραρε στην επανάληψη και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους με 4-2. Πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας πλέον ο νεαρός Γάλλος επιθετικός.

Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε σημαντική δυσκολία, για

να φτάσει στη νίκη. Οι πρωταθλητές κατάφεραν να “λυγίσουν” την Ναντ με 4-2, να πετύχουν το 20ο τους “τρίποντο” μετά από 26 αγώνες στη Ligue 1 και να αυξήσουν τη διαφορά τους αό τη δεύτερη Μαρσέιγ (+11).

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με 2-0, με το τέρμα του Λιονέλ Μέσι (12′) και το αυτογκόλ του Χατζάμ (17′). Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, όμως, το ματς πήρε διαφορετική πορεία, αφού η Ναντ ισοφάρισε με τα γκολ των Μπλας (31′) και Γκανάγκο (38′).

Έστω και μετά από αυτό το “σοκ”, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, με πρωταγωνιστή τον κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος βοήθησε τον Περέιρα να κάνει στο 60′ το 3-2, ενώ στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ των πρωταθλητών.

Με το τέρμα αυτό, ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 201 γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεπέρασε τον Έντινσον Καβάνι και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της!

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφερε τη νίκη και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2, Κιλιάν Εμπαπέ,pari sen zermen – nant 4-2, kilian ebape