Παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του ο ΠΑΟΚ, «εξάρα» για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο άλλο παιχνίδι

00:19 27/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 με ανατροπή την Αμπερντίν εκτός έδρας και έμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου του στο Conference League, μετά την τρίτη αγωνιστική. Η Άιντραχτ ισοπέδωσε με 6-0 την Ελσίνκι στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 3-2 την Αμπερντίν στην Σκωτία, αποτέλεσμα

το οποίο τον διατηρεί στην 1η θέση του ομίλου του στην διοργάνωση. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκονται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση του Conference League.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Άιντραχτ δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Ελσίνκι, με τους Γερμανούς να διασύρουν την αντίπαλο τους με 6-0. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα από την Φρανκφούρτη έφτασε τους έξι βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου.

Η βαθμολογία

1)ΠΑΟΚ 9

2)Άιντραχτ 6

3)Αμπερντίν 1

4)Ελσίνκι 1

To άρθρο Παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του ο ΠΑΟΚ, «εξάρα» για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο άλλο παιχνίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα