Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Επίσημα στην Ελλάδα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν

18:20 18/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Οριστικό κι επίσημο: «Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ο κ. Mishustin θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με

αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα».

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Θα γεμίσει μαχητικά αεροσκάφη όλος ο ελληνικός εναέριος χώρος

Οι αρμόδιοι το είχαν αφήσει να διαφανεί: αυτή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν θα είναι σαν καμία προηγούμενη.

Κι αυτό όχι μόνον εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των απαραίτητων μέτρων που επιβάλλει, όπως η απουσία κοινού. Ούτε μόνον γιατί θα παρίστανται ξένοι ηγέτες, τιμώντας τα 200 χρόνια από την επανάσταση κατά του Τουρκικού ζυγού. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι στην εξέδρα των επισήμων θα βρίσκονται – εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες – ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Click4more: Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Μαχητικά Phantom και F-16 “έσκισαν τους αιθέρες” της Αττικής στις δοκιμές! [pics]

Αλλά γιατί ο αττικός ουρανός – και όχι μόνον – κατά την παρέλαση θα γεμίσει με γαλλικά Rafale, αμερικανικά F-16, ελληνικά F-16 και Mirage. Μέχρι κι ένα γιγαντιαίο αμερικανικό αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-35 που σταθμεύει στη Σούδα θα κάνει – σύμφωνα με το tovima.gr και την στήλη «Βηματοδότης» – αισθητή την παρουσία του. Επιπλέον – κατά τις ίδιες πληροφορίες – Αμερικανικά, Ρωσικά, Γαλλικά και Βρετανικά πολεμικά σκάφη θα δώσουν σε ελληνικά λιμάνια.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr.

To άρθρο Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Επίσημα στην Ελλάδα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα