Παραιτήθηκε ο Σοφός από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών! Τι ειπώθηκε για Βερβεσό

23:53 25/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Θέμης Σοφός από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣΑ κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε και το θέμα του «πάρτι» γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού.

«Επειδή γνωρίζετε τις απόψεις μου ως προς την έκφραση συγγνώμης, σας δηλώνω ότι από τη στιγμή που ο Πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη, αυτή πρέπει να γίνει δεκτή ως ειλικρινής. Η δήλωση συγγνώμης είναι μια έντιμη πράξη.

Click4more: Κριτική στον Βερβεσό για το… πάρτι κορονοϊού από τον Δικηγορικό Σύλλογο

αλλά όχι αίτημα παραίτησης

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, σας ενημερώνω ότι έχω θέσει – ήδη προ τριών εβδομάδων – στη διάθεση του Προέδρου την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α., θεωρώντας ότι έχει κλείσει ένας κύκλος ιδιαίτερα παραγωγικής συνεργασίας και προσφοράς στο δικηγορικό σώμα, παραδίδοντας δικηγορικά γραφεία σε λειτουργία, διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των όρων λειτουργίας των δικαστηρίων και αδιάκοπη προσπάθεια επιστημονικής κατάρτισης, επιμόρφωσης και εξειδίκευσης των δικηγόρων. Με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Α. θα συνεχίσω να είμαι μπροστά στον αγώνα και την εκπροσώπηση του Δικηγορικού Σώματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σοφός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δημ. Βερβεσός παρέπεμψε στη χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook ενώ θέμα παραίτησης του δε τέθηκε από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, 25.11.2020.

To άρθρο Παραιτήθηκε ο Σοφός από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών! Τι ειπώθηκε για Βερβεσό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα