Παράδεισος των κυριών: Νέα δεδομένα φέρνουν ανατροπές και οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις

20:50 12/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών», που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

«Ο Παράδεισος των κυριών», μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, μια δραματική σειρά εποχής με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν

το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 16

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί, ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους.

Ο Βλησσάρης απ’ την άλλη έχει βολευτεί και νοιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη, θα του αλλάξει τη διάθεση.

To άρθρο Παράδεισος των κυριών: Νέα δεδομένα φέρνουν ανατροπές και οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδεισος,paradeisos