Παράδεισος των κυριών: Μία πληροφορία θα φτάσει στα αυτιά του Άγη και ανατρέπει τα πάντα

20:53 23/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, επεισόδιο: 85

Μια απρόοπτη επίσκεψη στο σπίτι του Ζήση αναγκάζει τον Θανάση να αλλάξει σχέδια ενώ η Βικτώρια είναι αναγκασμένη για ακόμα μία φορά να του δώσει χρήματα.

Ο Ζήσης από συνεργάτης του Χρηστίδη κινδυνεύει να γίνει εχθρός και ο Σωτήρης με τον Αναγνώστου κινούνται με άκρα μυστικότητα για να πετύχουν ένα σημαντικό στόχο. Η Μιράντα αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της

αλλά ο πατέρας της προσπαθεί να της κόψει τα φτερά.

Η Ντέπυ ζητάει από τον Χριστόφορο να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους και ο Ντίνος κάνει τα αδύνατα δυνατά να συναντήσει τη Μιράντα. Ποιος θα τον βοηθήσει και ποια εμπόδια θα συναντήσει στο δρόμο του; Ποια πληροφορία θα φτάσει στα αυτιά του Άγη; Και πως η Όλγα θα κάνει τον Αποστόλη να νιώσει ότι πλησιάζει το τέλος της κοινής τους πορείας;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

To άρθρο Παράδεισος των κυριών: Μία πληροφορία θα φτάσει στα αυτιά του Άγη και ανατρέπει τα πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδεισος, Μία, Άγη,paradeisos, mia, agi