ΠΑΟΚ: Οι Κροάτες στέλνουν Τσόριτς – Ιταλικές “σειρήνες” για Γιαννούλη

17:48 31/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα ΜΜΕ της Κροατίας φέρνουν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ τον Άντε Τσόριτς. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννούλης εμφανίζεται να βρίσκεται στο “στόχαστρο” αρκετών ομάδων από τη Serie A.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άντε Τσόριτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Κροατικά Μέσα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Ρόμα αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στο “δικέφαλο του Βορρά”.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τσόριτς αγωνίστηκε δανειμός στην Αλμερία, “γράφοντας” 17 συμμετοχές με τρεις ασίστ. Ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την Ρόμα, ύψους 6 εκατ. ευρώ.

O 23χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ρόμα που ψάχνει και πάλι ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Προ ημερών, δημοσιεύματα στην Ιταλία «αποκάλυψαν» το ενδιαφέρον του “δικέφαλου του Βορρά” για τον Κροάτη.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννούλης είχε την… τιμητική του στα ιταλικά δημοσιεύματα, αφού μετά το σημερινό (31.07.2020) ενδιαφέρον της Μπολόνια είχαμε νέα μετεγγραφικά “σενάρια” που τον εμπλέκουν με ομάδες της Serie A.

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι τόσο η Αταλάντα, όσο και η Σαμπντόρια, έχουν στη λίστα τους τον διεθνή αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και αναφορά για το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ από τη Γαλλία.

 

Selon @Gazzetta_it, l’Atalanta, l’#OM et la Sampdoria s’intéresserait à l’arrière gauche grec, Dīmītrīs Giannoulīs. pic.twitter.com/dPCcJ0CZGv

— OManiaque (@OManiaque) July 31, 2020

To άρθρο ΠΑΟΚ: Οι Κροάτες στέλνουν Τσόριτς – Ιταλικές “σειρήνες” για Γιαννούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα