ΠΑΟΚ: «Ο Μάουρο Λέο βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή» γράφουν στην Ιταλία

15:59 7/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μπότο και το “Tutto Mercato” παρουσιάζει τον Μάουρο Λέο ως τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tutto Mercato» στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο πρώην συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, Μάουρο Λέο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, χαρακτηρίζοντας τον -μάλιστα- ως βασικό υποψήφιο.

Ο Μάουρο Λεό

βρέθηκε στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα και βοήθησε στον σχεδιασμό του συλλόγου τη σεζόν 2021-22, χρονιά κατά την οποία κατέκτησε το Conference League.

Ο Μάουρο Λέο έχει άριστες σχέσεις με τον τωρινό αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Τιάγκο Πίντο. Έχει δουλέψει και ως σκάουτερ στην Ίντερ, τη Γιουβέντους, την Εσπανιόλ, τη Νοβάρα και την Τραπάνι.

«Η μεταγραφική αγορά δεν σταματά ποτέ και δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ αναζητά νέο αθλητικό διευθυντή και οι προσπάθειες, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η συντακτική μας ομάδα, εστιάζονται στον Μάουρο Λέο : το δεξί χέρι του Τιάγκο Πίντο, ο οποίος υπήρξε και μάνατζερ και βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του ελληνικού συλλόγου.» αναφέρει το δημοσίευμα.

To άρθρο ΠΑΟΚ: «Ο Μάουρο Λέο βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή» γράφουν στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα