ΠΑΟΚ: Με Πέλκα η αποστολή για Παναθηναϊκό

14:10 12/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα play off της Superleague και σε αυτή βρίσκεται κανονικά και ο Δημήτρης Πέλκας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει

τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague αύριο Σάββατο (13/06, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) και ο Άμπελ Φερέιρα επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Τζόλης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League.

H τελευταία… πρόβα πριν τον αγώνα με τους Πράσινους διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και τις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε οι παίκτες ένα οικογενειακό δίτερμα.

O Αμπέλ Φερέιρα , που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας και Μίσιτς, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη του ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Με Πέλκα η αποστολή για Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα