ΠΑΟΚ για τον θάνατο φιλάθλου: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου»

14:44 29/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο 45χρονος άνδρας έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς

κατέληξε.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…», αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του… pic.twitter.com/cqxkB9GXJR

PAOK FC (@PAOK_FC) November 29, 2021

To άρθρο ΠΑΟΚ για τον θάνατο φιλάθλου: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα