ΠΑΟΚ: Φόρα… κατηφόρα! Υπό κατάρρευση στα play off

10:11 9/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Εικόνα διάλυσης από τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο του να μην μπορεί να… χωνέψει πως η ομάδα του “αποχαιρετά” με.. κάτω τα χέρια τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League ;από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν μόνο το “τρίποντο” για να μείνει στο… κυνήγι της ΑΕΚ,

αλλά ήταν κατώτερος των προσδοκιών και απέναντι στον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Για μια ακόμα φορά στα φετινά play off, ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έπεισε, δείχνοντας ότι η επιστροφή του από τον κορονοϊό ήταν καταστροφική.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν ένα εφιαλτικό μίνι πρωτάθλημα, με τον κόσμο τους να μην μπορεί να… χωνέψει το ότι η ομάδα τους -που την περασμένη σεζόν κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα κάνοντας μόλις τέσσερις ισοπαλίες στις 30 αγωνιστικές της Superleague– αυτή τη στιγμή δείχνει ανήμπορη να ορθοποδήσει.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Απογοητεύει ο “δικέφαλος του Βορρά”! “Εφιαλτικά” play off

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει με την ίδια ορμή από το lock down που έφερε στον αθλητισμό ο κορονοϊός. Ο “δικέφαλος του Βορρά” μετρά μόλις δύο νίκες στα play off της Superleague, ενώ έχει τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν επικρατήσει μόνο των ουραγών του μίνι πρωταθλήματος, Άρη και ΟΦΗ, ενώ έχουν χάσει στην Τούμπα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα -με άσχημη αγωνιστική εικόνα- έχουν φέρει έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Οπαδοί αποδοκίμασαν Φερέιρα και παίκτες και μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, βλέποντας πως το σερί 56 νικών που πέτυχε ο ΠΑΟΚ να είναι αυτή τη στιγμή ένα… μακρινό όμορφο όνειρο.

ΠΑΟΚ: Αποδοκιμασίες και “λαϊκά δικαστήρια” έξω από την Τούμπα

Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού έχει μείνει χωρίς γκολ σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της στα playoff. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 7 τέρματα σε αυτή τη διαδικασία (τα 3 κόντρα στον ΟΦΗ) και έχει δεχθεί 6.

Ο Άμπελ Φερέιρα αυτή τη στιγμή δείχνει ανίκανος να διορθώσει το “άρρωστο” κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την ώρα που οι τραυματισμοί έχουν φέρει σημαντικές απουσίες στην 11άδα. Το σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί…” ακούστηκε και πάλι έξω από την Τούμπα και το -4 από την ΑΕΚ δείχνει πολύ δύσκολο να καλυφθεί (την ίδια ώρα, αναμένεται και η απόφαση του CAS).

Όλοι στο “δικέφαλο του Βορρά” φαίνεται να περιμένουν σαν… λύτρωση το φινάλε των play off της Superleague, έτσι ώστε να προκύψουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα να γυρίσει “σελίδα”.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Φόρα… κατηφόρα! Υπό κατάρρευση στα play off δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Φόρα…, Υπό,paok, fora…, ypo