ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι θριαμβευτές του Βελγίου – «Είστε παλικάρια» και γιγάντια σημαία

21:06 18/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προσγειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (18.03) η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έχοντας στις «αποσκευές» της το “εισιτήριο” για τους προημιτελικούς του Europa Conference League.

Θυμίζουμε

ότι ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αγωνιστεί με την Μαρσέιγ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ -σε περίπτωση που προκριθεί- θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ -Σλάβια Πράγας.

Όπως αναφέρει και το “thesstoday.gr”, οι παίκτες του ΠΑΟΚ -παρά την κούραση του ταξιδιού- είχαν ένα χαμόγελο… ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους, μετά την ιστορική πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας και ακολούθως κατευθύνθηκαν προς το Μακεδονία Παλλάς, αφού τους περιμένει άμεσα ταξίδι για την Αθήνα (παίζουν την Κυριακή στην έδρα της ΑΕΚ).

Με παρόμοια διάθεση, ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου χαιρέτισε όσους έσπευσαν να υποδεχθούν την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρουμε ότι μια τεράστιων διαστάσεων σημαία με το έμβλημα του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ως καλωσόρισμα της αποστολής του “Δικεφάλου του Βορρά” στη Θεσσαλονίκη, μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Γάνδη.

Γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ με τη σημαία στη μηχανή αφού έκανε πρώτα βόλτα περιμετρικά του αεροδρομίου φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των «ασπρόμαυρων». «Είστε παλικάρια», φώναξε, ενώ οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» επιβιβάζονταν στο λεωφορείο.

 

To άρθρο ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι θριαμβευτές του Βελγίου – «Είστε παλικάρια» και γιγάντια σημαία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα