ΠΑΟΚ: Αήττητοι και πρωταθλητές ξανά οι “μικροί” της Κ19! Αφιέρωση Γκαρσία στα θύματα των Τεμπών (pic)

16:30 7/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ στέφθηκε για τρίτη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας, διατηρώντας πλέον ένα τρομακτικό αήττητο σερί, αφού είχε κατακτήσει και τον περσινό τίτλο χωρίς να ηττηθεί. Ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία αφιέρωσε αυτή την επιτυχία στα θύματα των Τεμπών με σχετική ανάρτηση στα social media.

Πρωταθλητής ξανά είναι ο ΠΑΟΚ,

όσον αφορά το πρωτάθλημα της Superleague για τις ομάδες Κ19. O “δικέφαλος του Βορρά” διατήρησε για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο του, ενώ για δεύτερη σερί χρονιά το έκανε αήττητος!

Οι παίκτες της ομάδας έμαθαν για την επιτυχία τους όντας καθ’ οδόν προς ΑΘήνα για το αυριανό (8/3) ματς με τον Πανιώνιο, αφού ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ και η υπόθεση τίτλος τέλειωσε και μαθηματικά, καθώς απομένουν μόλις δύο ματς για τη λήξη του πρωταθλήματος και η διαφορά είναι στους 7 βαθμούς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αφού έμαθε το νέο, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, ενώ άδραξε την ευκαιρία και έκανε μία στάση στα Τέμπη, όπου έβγαλε φωτογραφία με φόντο το μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας που είχαν βρει τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα τον Οκτώβριο του 1999.

Ο προπονητής των “μικρών” του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στα social media όπου κάτω από την φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: “Το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα αφιερωμένο σε εσάς.. ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ! 1926”.

 

View this post on Instagram

Το 3ο συνεχομενο πρωταθλημα αφιερωμενο σε εσας.. ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ! 1926 3 campeonato seguido Para ustedes .. SIEMPRE VIVOS!

A post shared by PABLO GARCIA(5) (@charrua5) on Mar 7, 2020 at 5:17am PST

To άρθρο ΠΑΟΚ: Αήττητοι και πρωταθλητές ξανά οι “μικροί” της Κ19! Αφιέρωση Γκαρσία στα θύματα των Τεμπών (pic) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Αήττητοι, “μικροί”, Κ19 Αφιέρωση Γκαρσία, Τεμπών,paok, aittitoi, “mikroi”, k19 afierosi gkarsia, tebon