ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πολλά προβλήματα για τους πράσινους

16:25 4/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με πολλά προβλήματα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (6/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Ο Μαουρίσιο συνέχισε να κάνει θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην γάμπα και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τη θεραπεία τους συνέχισαν

και οι Κώτσιρας-Μακέντα, με τον πρώτο να είναι αμφίβολος και τον Ιταλό εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Αθήνα θα μείνει και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνες.

Ανησυχία υπάρχει και για τον Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, γυμνάστηκε ατομικά την Παρασκευή κι όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στα θετικά νέα, η επιστροφή του Πούγγουρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Έλληνας στόπερ ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/2), περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και fun games. Αύριο Σάββατο (5/2) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πολλά προβλήματα για τους πράσινους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα