ΠΑΟΚ – Λαμία: Για το σερί τους οι Θεσσαλονικείς, για να τους «προσγειώσουν» οι φιλοξενούμενοι

11:35 4/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (18:00, Newsit.gr, NOVASports Prime), σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική τους κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να τον “προσγειώσουν” μετά το μεγάλο “διπλό” στη Φρανκφούρτη.

Ο ΠΑΟΚ

των 26 βαθμών θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, για την 13η αγωνιστική στη Super League, προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό (31 β.).

Με νίκη στην Τούμπα, οι Θεσσαλονικείς θα προσπεράσουν τον Ολυμπιακό (28 β) και θα περιμένουν στη συνέχεια με… ηρεμία το αποτέλεσμα του ΑΕΚΆρης, για να δουν εάν θα αφήσουν πίσω τους και την Ένωση (27β.).

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στους «16» του Conference League και τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-2), ο ΠΑΟΚ θέλει να γιορτάσει την ευρωπαϊκή του επιτυχία με τον κόσμο του. Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου -αν και δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για τη Super League και αποκλείστηκε κι από το Κύπελλο Ελλάδας- θα προσπαθήσει να κάνει τη “ζημιά” μέσα στην Τούμπα.

Στη Super League, ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Το εμφατικό 4-2 στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά και τα “τρίποντα” επί Παναιτωλικού και Πανσερραϊκού. Η Λαμία έρχεται από εντός έδρας 3-3 με τον Ατρόμητο και έχοντας χάσει τα δυο προηγούμενα ματς στο “Αθ. Διάκος”, από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στους Μουργκ, Μπάμπα, Κουλιεράκη και Μεϊτέ. Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Μάρκος Αντόνιο, ενώ επιστρέφει και ο Νάσμπεργκ. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα παραταχθεί στην Τούμπα χωρίς τους Σιμόν, Παπαδόπουλο και Νούνιες.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κολέσεφ – Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σιντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα – Μαρτίνες, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Απτόσογλου, Σπυρόπουλος

4ος: Ανδριανός

VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου

To άρθρο ΠΑΟΚ – Λαμία: Για το σερί τους οι Θεσσαλονικείς, για να τους «προσγειώσουν» οι φιλοξενούμενοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Λαμία, Θεσσαλονικείς,paok – lamia, thessalonikeis