ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-0 LIVE: Τους “πατάει”! Τρία γκολ στο μισάωρο

21:29 25/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Νοκ-άουτ «μάχη» με… .έπαθλο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας βάζουν στην άκρη την πολιτική κόντρα των δυο χωρών και τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο τις εισόδου στους χρυσοφόρους ομίλους της «λαμπερής» διοργάνωσης.

Σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ, εξασφαλίζει

την παρουσία του (τουλάχιστον) στους ομίλους του Europa League, ενώ φυσικά παίρνει και το οικονομικό «μαξιλάρι» της διοργάνωσης.

Για τον ΠΑΟΚ άλλωστε η παρουσία στην Ευρώπη, είτε στους ομίλους του Champions League, είτε σε εκείνους του Europa League είναι απαραίτητη λόγω και του FFP.

 

 

Δείτε στο NewsIt.gr το LIVE της αναμέτρησης

Στον «δικέφαλο του Βορρά» η νίκη πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος ώστε να συνεχίσει το όνειρο των ομίλων του Champions League αφενός και αφετέρου να μπουν στο ευρωπαϊκό σακούλι βαθμοί για την Ελλάδα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιταλός, Ντοβέρι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πασέρι και Τσεκόνι, ενώ τέταρτος ο επίσης Ιταλός Καλβαρέζε. Πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει VAR, ενώ οι αλλαγές θα είναι και πάλι τρεις στην κανονική διάρκεια συν μία για την κάθε ομάδα αν υπάρξει παράταση.

Φυσικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η αθλητική εισαγγελέας κάλεσε τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, εφιστώντας του την προσοχή για την ενδεχόμενη πρόκληση επεισοδίων.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-0 LIVE: Τους “πατάει”! Τρία γκολ στο μισάωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα