ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Χαζό το γκολ που δεχτήκαμε» είπε ο Λουτσέσκου - «Σημαντική η διαφορά που κρατήσαμε» είπε ο Μαρτίνς

22:45 30/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ικανοποιημένος που ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά 9 πόντων από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την άποψη πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague στην Τούμπα που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ

έπρεπε να είναι ο νικητής του ντέρμπι της Τούμπας, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ο εγωισμός στην τελική προσπάθεια και το «χαζό», όπως τον χαρακτήρισε, γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν της το επέτρεψαν.

«Έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες, που και οι δύο θέλουν τη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι, δικαιούμασταν στη νίκη. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ, μετά από μια χαζή κατάσταση στην περιοχή μας από κόρνερ, αλλά δικαιούμασταν τη νίκη», ανέφερε αρχικά και πρoσέθεσε:

«Το πρόβλημα μας σήμερα δεν ήταν ενέργειας ή τακτικής του αντιπάλου. Ήμασταν εγωιστές απέναντι στην εστία. Θα μπορούσαμε να πασάρουμε αντί να τελειώσουμε τις φάσεις. Ήταν ανταγωνιστική η ομάδα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, αυτό μας αφήνει την πικρή γεύση. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τέσσερις αποκρούσεις ενώ ο δικός μας καμία».

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κράτησε τη διαφορά ασφαλείας των 9 πόντων από τον ΠΑΟΚ στη «μάχη» της κορυφής:

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε, να κρατάμε τη διαφορά είναι σημαντικό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε και με την απόδοση. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Το γεγονός ότι κρατάμε την απόσταση είναι κάτι θετικό.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιεσμένοι και νιώσαμε άβολα με το αυτογκόλ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο άνετοι, είχαμε περισσότερο ηρεμία και έλεγχο» δήλωσε ο Πορτογάλος. 

To άρθρο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Χαζό το γκολ που δεχτήκαμε» είπε ο Λουτσέσκου - «Σημαντική η διαφορά που κρατήσαμε» είπε ο Μαρτίνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα