ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Ολιβέιρα

17:49 30/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τις τρεις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, σε ματς για την 20η αγωνιστική στη Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Super League

και θέλει να φτιάξει αήττητο σερί, που θα ασκήσει πίεση στους προπορευόμενους.

«Τρέχει» αήττητο σερί 15 παιχνιδιών, ενώ προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος του Παναθηναϊκού, έχοντας νικήσει νωρίτερα με 3-0 στο πρωτάθλημα τους «πράσινους» στη Λεωφόρο. Με νίκη, θα πιάσει και πάλι τον Ολυμπιακό στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από το 0-0 με τη Λαμία και βρίσκεται… ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στους 13 βαθμούς, στο +1 από τη Λαμία και στο +5 από τον Ιωνικό (παίζουν σήμερα στο «Αθ. Διάκος»).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)

Τέταρτος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Όπως αναφέρει η προαναγγελία της Super League «… Δώδεκα διαδοχικές νίκες απέναντι στον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα στις επτά από αυτές δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ από την ομάδα της Βοιωτίας. Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που σκόραρε στην Τούμπα για λογαριασμό του Λεβαδειακού ήταν ο Ναπολεόνι στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 στις 11 Δεκεμβρίου 2012.

Το σερί με τις 12 νίκες ξεκίνησε μετά την μοναδική λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων στην Τούμπα, στις 26 Οκτωβρίου 1994. Ο Λεβαδειακός έχει μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και αυτή επιτεύχθηκε στις 26 Μαΐου 1991 με 3-2 και ήρθε με τα γκολ των Καβαλιέρη, Μαρινάκη, Πεχλιβανίδη, ενώ για τους γηπεδούχους είχαν σκοράρει οι Σκαρτάδος και Αθανασιάδης.

Μόλις δύο από τις 16 νίκες του ΠΑΟΚ είναι με σκορ 1-0, ενώ στα δημοφιλέστερα σκορ υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση, με το 2-0, το 3-0 και το 3-1 να έχουν από τρεις εμφανίσεις.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 1988 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 4-1 και τον Πολ Άντονι Μπάνον να σημειώνει το μοναδικό χατ τρικ του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σκόραρε ο Στέφανος Μπορμπόκης για το 4-0 και ο Δήμος Κάβουρας έγραψε το τελικό 4-1.

Από τις 13 Απριλίου 2014 που σημειώθηκε η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ στην Βοιωτία, έχουν διεξαχθεί 11 αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας, στις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει 8 νίκες και τρία ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα, ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 5-0, τόσο το 2017-18, όσο και το 2018-19. Αυτές είναι και οι ευρύτερες νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ομάδα της Βοιωτίας.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 44-8»

To άρθρο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Ολιβέιρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός LIVE, Super League,paok - levadeiakos LIVE, Super League