Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Must win παιχνίδι στις Σέρρες στο αγωνιστικό... φινάλε για το 2023

11:11 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού (17:00, Newsit.gr, Novasports Prime) και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Super League, και να πάρει “εκδίκηση” από την ομάδα που της προκάλεσε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Δοκιμασία στην έδρα του

Πανσερραϊκού για την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη στο ματς για την 15η αγωνιστική στη Super League, προκειμένου να μη χάσει άλλους βαθμούς και να μείνει στο… δρόμο για το repeat του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ (31 β.) θέλει να βγάλει.. αντίδραση, αφού προέρχεται από απίστευτη “γκέλα” στην έδρα του Παναιτωλικού (2-2), ένα αποτέλεσμα που της στέρησε την ευκαιρία να ανέβει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε γνωρίσει και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στην έδρα του Άγιαξ.

Ο Πανσερραϊκός (13 β.) προ ημερών λύγισε από τον Ολυμπιακό (0-1) και γνώρισε την μόλις πρώτη ήττα στην έδρα του. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία μετρά πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και τέσσερις σερί ήττες

Για ένα ακόμα ματς της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετές απουσίες. Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες οκτώ παικτών και συγκεκριμένα στους Πινέδα, Άμραμπατ, Σιντιμπέ, Στάνκοβιτς, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο και Κάλενς. Αντιθέτως, επέστρεψε ο Μοχαμάντι.

Στον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Χόβαν, Στάικο, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τσαγκαλίδης, Γούλερι, ενώ δεν βρίσκονται στην αποστολή και οι Στίνα, Κολομπίνο, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ είχε φέρει εντός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό (η πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα).

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας – Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πηλέας – Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Μασαρίποφ – Άλεξιτς.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον – Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Bοηθοί: Φωτόπουλος, Βεργέτης

Τέταρτος: Τσακαλίδης

VAR: Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος

To άρθρο Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Must win παιχνίδι στις Σέρρες στο αγωνιστικό... φινάλε για το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός – ΑΕΚ, Must, Σέρρες,panserraikos – aek, Must, serres