Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Χουάνκαρ στον Αϊτόρ για τον τραυματισμό και η απάντησή του

15:50 24/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοκαρισμένοι είναι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό στην ομάδα, με τον Αϊτόρ να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ΠαναθηναϊκόςΆρης.

Ο Χουάνκαρ έκανε μάλιστα και ανάρτηση για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να του συμπαρασταθεί και δημόσια, αφού ο ίδιος γνωρίζει καλά τον εν λόγω

τραυματισμό, τον οποίο είχε υποστεί ως παίκτης της Μάλαγα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ έγραψε: «Το δυσκολότερο μέρος του αθλήματος. Εμπειρίες που θα σε κάνουν πιο δυνατό και να απολαύσεις περισσότερο αυτό που κάνεις. Θυμήσου πως δεν είσαι μόνος σε όλο αυτό και πως όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα θα τα κάνεις ξανά… Η καλύτερη βερσιόν σου δεν έχει έρθει ακόμα. Το κεφάλι ψηλά, να είσαι κινητοποιημένος και να έχεις ”μπάλες”! Τα καλύτερα αδερφέ μου. Σ’ αγαπώ».

Λίγο μετά ήρθε και η απάντηση από τον ίδιο τον Αϊτόρ, ο οποίος σχολίασε στην ανάρτησή του το εξής: «Σ’ ευχαριστώ πολύ αδερφούλη! Είμασε μαζί σ’ αυτό! Τώρα πρέπει να τα δώσεις όλα για να πετύχουμε το 100% των στόχων μας! Είσαι υπέροχος!»      Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juankar Perez (@juankarperezofficial)

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Χουάνκαρ στον Αϊτόρ για τον τραυματισμό και η απάντησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Χουάνκαρ, Αϊτόρ,panathinaikos, chouankar, aitor