Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι τον συνδέουν με τον Φερνάντο Μουσλέρα της Γαλατάσαραϊ

13:10 14/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Με την αγωνιστική επικαιρότητα στη Super League να έχει παύση, τα μετεγγραφικά “σενάρια” βγήκαν και πάλι στην επιφάνεια στον Παναθηναϊκό. Στο “κάδρο” για το “τριφύλλι” φέρεται να βρίσκεται ο τερματοφύλακας, Φερνάντο Μουσλέρα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Φερνάντο Μουσλέρα μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Γαλατάσαραϊ και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της “Fanatik”, Γιακούπ Τσινάρ, υπάρχει ενδιαφέρον

από τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, η Γαλατάσαραϊ θέλει να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του 37χρονου Ουρουγουανού τερματοφύλακα, ο οποίος φοράει τη φανέλα της “τσιμ μπομ” τα τελευταία 13 χρόνια!

Yakup Çınar: “Şu bilgiyi aldım, Muslera sezon sonunda gidiyor. Ben ‘Dursun Özbek yönetimi mayısın sonunda yapılacak seçimde yine seçilir, 1+1 sözleşme verir.’ diye düşünüyordum. Bana şu söylendi: ‘Babası çağırıyor.’ Panathinaikos…” Yeni Açık YouTube pic.twitter.com/35hPel15PL

— Yeni Açık (@yeniacikcom) March 13, 2024

Θυμίζουμε ότι ο Μπρινιόλι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν και ο Ντραγκόφσκι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς. Έτσι, ο μοναδικός… σίγουρος κάτω από τα γκολπόστ, στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, είναι αυτή τη στιγμή ο Λοντίγκιν.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι τον συνδέουν με τον Φερνάντο Μουσλέρα της Γαλατάσαραϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα