Παναθηναϊκός: Μία εβδομάδα εκτός ο Πούγγουρας

12:08 18/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κι έτσι ο Ντάνι Πογιάτος ελπίζει ότι θα μειωθούν τα προβλήματα στην ομάδα.

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του ακόμη αρκετούς παίκτες της ομάδας κι έχασε και τον Αχιλλέα Πούγγουρα με φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Ο αμυντικός

του Παναθηναϊκού θα μείνει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων και θα κάνει… αγώνα δρόμου για ν α προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με την προσθήκη του Φραν Βέλεθ διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πούγγουρας (φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, θα μείνει εκτός προπόνησης για περίπου μία εβδομάδα), Μαυρομμάτης (ενοχλήσεις στη μέση), ενώ ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης. Απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων στην Κ19 οι Αθανασακόπουλος, Χατζηγιαννάκης.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Μία εβδομάδα εκτός ο Πούγγουρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μία, Πούγγουρας,panathinaikos, mia, poungouras