Παναθηναϊκός: Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης 28/06

21:28 28/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στην διάθεση του και τους διεθνείς παίκτες της ομάδας.

Κάπως έτσι από τους συνολικά 33 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι 32 βρίσκονται στο Μπαντ Έρλαχ, με μοναδικό απών το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Φίλιπ Τζούρισιτς, καθώς ο Σέρβος έχει δυο ημέρες παραπάνω

άδεια.

Το δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού

«Με 32 ποδοσφαιριστές δουλεύει πλέον το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας, μια και από το βράδυ της Τρίτης έφτασαν όλοι οι διεθνείς που είχαν επιπλέον άδεια. Εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος έχει έξτρα δύο ημέρες.

Η μέρα είχε διπλό πρόγραμμα. Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι εναλλαγής από άμυνα σε επίθεση και από επίθεση σε άμυνα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι περιορισμών. Στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και έπειτα χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες, με τις δύο να παίζουν διπλό στο μισό γήπεδο και τις άλλες τρεις να κάνουν τουρνουά.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα. Ο Κριστιάν Γκάνεα έκανε ειδικό πρόγραμμα.»

 

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης 28/06 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Τετάρτης 2806,panathinaikos, tetartis 2806