Παναθηναϊκός και Άντριου Άντριους συμφώνησαν να πάρουν «διαζύγιο»! Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League

18:03 11/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Απαλλάχθηκε από τον Άντριου Άντριους! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε συμβιβασμό με τον 30χρονο γκαρντ, για τη λύση της συνεργασίας τους. Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, για την οριστική λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Άντριου Άντριους.

O Aμερικανός 30χρονος γκαρντ βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων των «πρασίνων», ωστόσο δεν δεχόταν να υπογράψει την αποδέσμευσή του από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει πως δέσμευε μία θέση ξένου στην Basket League χωρίς ουσιαστικά να υπολογίζεται.

Η λύση βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό, για την πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, με τον Άντριους να αποχωρεί τελικά από το “τριφύλλι”.

Απ’ ότι φαίνεται, η “χρυσή τομή” βρέθηκε με την παρέμβαση της Euroleague και της ELPA (Ένωση Παικτών) και ο Αμερικανός θα αποδεσμευθεί, λαμβάνοντας το πλήρες ποσό του συμβολαίου του συν το buy-out του καλοκαιριού.

Με τη λύση του συμβολαίου του Άντριους, ανοίγει μία θέση ξένου στον Παναθηναϊκό για την Basket League. Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα για μία μόλις αλλαγή ακόμη, επομένως αναμένεται στη θέση του Άντριους να δηλωθεί ένας εκ των Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις.

To άρθρο Παναθηναϊκός και Άντριου Άντριους συμφώνησαν να πάρουν «διαζύγιο»! Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Άντριου Άντριους, Ανοίγει, Basket League,panathinaikos, antriou antrious, anoigei, Basket League