Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ απέρριψε την πρόταση για τον Γκατσίνοβιτς» λένε στη Γερμανία

16:28 22/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αναζητά φόρμουλα για τη διατήρηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ρόστερ του και στη Γερμανία γράφουν ότι η Χόφενχαϊμ απέρριψε επίσημη πρόταση για νέο δανεισμό του.

Δημοσίευμα του έγκυρου “Kicker” αναφέρει ότι οι “πράσινοι” θέλουν να κρατήσουν τον Γκατσίνοβιτς στην ομάδα, αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για να τον κάνουν δικό τους με μετεγγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ

σημειώνει ότι «ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος είναι πολύ ακριβός για την ομάδα της Αθήνας. Η Χόφενχαϊμ απέρριψε όμως πρόταση για επέκταση του δανεισμού του».

Το “Kicker” τονίζει ότι η Χόφενχαϊμ θέλει ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά ο Παναθηναϊκός εξετάζει μόνο το δανεισμό του, έστω και υπό τους όρους που θα θέσει αποκλειστικά η γερμανική ομάδα.

Panathinaikos kann Gacinovic nicht finanzieren – Serbe zu teuer für Athen – TSG lehnt weitere Leihe ab ­ #TSG #achtzehn99 #TSGHoffenheim https://t.co/OVoMRZSMnx

kicker ⬢ TSG 1899 Hoffenheim (@kicker_TSG) June 22, 2022

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ απέρριψε την πρόταση για τον Γκατσίνοβιτς» λένε στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα