Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μαουρίσιο ενόψει Άρη – Ανανεώνει ο Ξενόπουλος

19:30 12/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι καθώς ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Άρη την Κυριακή (17/1). Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Βασίλη Ξενόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός

θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο στο ντέρμπι του «Βικελίδης» με τον Άρη, αφού σήμερα (12/1) έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης στο Κορωπί, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από την Βραζιλία και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε επίσης σήμερα πως οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Φραν Βέλεθ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, θα εκτίσουν την ποινή τους στις αναμετρήσεις με Βόλο και Λαμία αντίστοιχα.

Εκτός αυτού οι «πράσινοι» αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον νεαρό γκολκίπερ, Βασίλη Ξενόπουλο, ως το 2023 με ετήσιες αποδοχές 40.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 50.000 τον δεύτερο και να στραφούν κατόπιν στις υποθέσεις Ζαγαρίτη, Χριστογεώργου και Καραγιάννη.

 

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μαουρίσιο ενόψει Άρη – Ανανεώνει ο Ξενόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα