Παναθηναϊκός: Ενίσχυση στην άμυνα για Ντνίπρο ενόψει των αγώνων στα προκριματικά του Champions League

19:40 1/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Την απόκτηση του Ολεγκ Γκόριν ανακοίνωσε η Ντνίπρο, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Β’ προκριματικό του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στον β΄ προκριματικού γύρου στο

Champions League και ο Ουκρανικός σύλλογος φρόντισε να ενισχυθεί, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με το “τριφύλλι”.

Η Ντνίπρο ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, Όλεγκ Γκόριν για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για 23χρονο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1.88μ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ουκρανική ομάδα. Γεννημένος στο Λβιβ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της γενέτειράς του, προτού μετακομίσει στην Πολωνία για λογαριασμό της Γιαγκελόνια, το 2019.

Τον Φεβρουάριο του 2021 έμεινε ελεύθερος, για να ενταχθεί λίγο αργότερα στη Μινάι, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια. Την περασμένη σεζόν, ο Γκόριν συμμετείχε σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Είναι το δεύτερο μετegγραφικό απόκτημα της δευτεραθλήτριας Ουκρανίας, καθώς είχε προηγηθεί ο Εντουαρντ Σαράπι, 24χρονος, επίσης, κεντρικός αμυντικός, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μέταλιστ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας στις 21:00 ώρα Ελλάδας, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη την 1η Αυγούστου στις 20.30, με τους πράσινους να φιλοξενούν την ουκρανική ομάδα στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ενίσχυση στην άμυνα για Ντνίπρο ενόψει των αγώνων στα προκριματικά του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ενίσχυση, Ντνίπρο, Champions League,panathinaikos, enischysi, ntnipro, Champions League