Παναθηναϊκός: LIVE η παρουσίαση του Μπόλονι! “Να δώσουμε τα κατάλληλα χάπια στον ασθενή”

13:48 20/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει αυτή την ώρα κι επίσημα τον Λάζλο Μπόλονι ως το νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, κι ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με δέος για την ομάδα, την οποία κι αποκάλυψε ότι παρακολουθεί από την εποχή του Γουέμπλεϊ λόγω Πούσκας.

Ο Μπόλονι τόνισε επίσης ότι ο πρώτος στόχος για την ομάδα είναι να αρχίσει να παίρνει… βαθμούς, ακόμη και με νίκες

1-0, για να καταφέρει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός τη θέση του στη βαθμολογία της Superleague.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον Μολό και τους υπόλοιπους “κομμένους” του Τριφυλλιού, ενώ άφησε “ανοιχτό” το ενδεχόμενο μίας… μετεγγραφής στο τεχνικό τιμ.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

«Θα κοιτάξω να είμαι πολύ σύντομος. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Βεβαίως, οι αναμνήσεις μου με τον Παναθηναϊκό περνάνε με τον Γουέμπλεϊ και με τον Πούσκας. Πρέπει εδώ να σας πω. Αυτός ο μεγάλος σεβασμός που έχω για τον Παναθηναϊκό παραμένει για πάντα. Έχω περάσει από πολλές ομάδες.

Γνωρίζω ότι η λέξη Παναθηναϊκός εμπνέει σεβασμό και αισθήματα όπως πολιτισμός, πάθος και ιστορία. Πιστέψτε με ότι αποτελεί μεγάλη τιμή να βρίσκομαι μπροστά από τις λέξεις αυτές και να έχω τη δυνατότητα να εργαστώ στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα όμως να μιλήσω συγκεκριμένα για κάτι. Τις 5-6 τελευταίες ημέρες δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα με τον κωδικό 0030 και δεν απάντησα σε καμία από τις κλήσεις. Φαντάζομαι ότι κάποιες από τις τηλεφωνικές κλήσεις προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους. Δεν απάντησα ακριβώς επειδή ήθελα να δείξω τον σεβασμό σε όλους και περιμένοντας να απαντήσω εδώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Κατ΄ αρχήν αν παραμείνουμε στον ιατρικό τομέα πρέπει να δούμε την ασθένεια που πάσχει ο ασθενής. Θα πρέπει να σας πω ότι έρχονται σκληρές μέρες εργασίας και μακρύς σε χρόνο. Διότι έχω όρεξη και θέλω σύντομα να διαπιστώσω τις ασθένειες αυτές. Ώστε να διαγνώσω ποια είναι η ασθένεια και να βρω τα καλύτερα χάπια. Ξέρετε ότι ήμουν οδοντίατρος. Ενδεχομένως να χρειαστεί να υπάρξουν ορισμένες εξαγωγές δοντιών είτε και εμφυτεύματα. Ξέρω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν χρειάζεται χειρουργικές επεμβάσεις και η ιατρική ομάδα είναι μεγάλη και έξυπνη. Και όταν μιλάω για ιατρική ομάδα αναφέρομαι στους παίκτες, στη διοίκηση, στους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ».

Για όσα είπε χθες (19/10) στους παίκτες: «Κατ΄ αρχήν διαπιστώνω ότι έχετε καλούς πληροφοριοδότες. Αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Ξέρω ότι οι διάφορες καταστάσεις μονάδων είναι σημαντικές. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι ο «εγωισμός» του παίκτη είναι σημαντικός όπως και η συλλογική προσπάθεια είναι σημαντική. Ξέρετε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που αλλάζει, ο ποδοσφαιριστής είναι ο διοικητής και ο εργαζόμενος. Οπότε υπάρχουν συμφέροντα. Κανένα όμως πάνω από τον Σύλλογο. Στην επικοινωνία μας με τους παίκτες η προτεραιότητα είναι να υπάρχει συλλογικότητα. Αν κατανοηθεί αυτό το συναίσθημα τότε η ομάδα θα κερδίζει βαθμούς όλο και πιο γρήγορα».

Για το πλάνο του: «Αν κατανοώ καλά θέματα για το σύστημα και την στρατηγική για να σταθεροποιήσουμε την ομάδα. Ήδη ξεκινάμε με τον πόλεμο των συστημάτων. Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε ποιο σύστημα θα σταθεροποιηθούμε. Θα αρχίσω με δύο σύστημα τι 4-4-2 και το 4-3-3. Από κει και πέρα υπάρχουν οι υπο-ερωτήσεις για το πως θα διαταχτεί η ομάδα. Αν θα παίξουμε με ένα δεκάρι, με ένα αμυντικό χαφ κλπ. Στο 4-4-2 αν θα παίξουμε με ρόμβο στο κέντρο ή άλλη διάταξη. Το κάθε σύστημα έχει θετικά και αρνητικά. Όμως το σημαντικό είναι να επιτρέψουμε σε πράγματα απλά. Λίγη σημασία έχει το σύστημα. Ακόμα δεν απαντήσαμε αν θα παίξουμε με 3 ή 4 πίσω. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα κοιτάξουμε. Έχω ως αρχή να τοποθετώ τους παίκτες που είναι οι πιο καλοί, οι πιο έτοιμοι. Με την σκέψη να δω ποιος είναι ο καταλληλότερος εξ΄ αυτών στην καταλληλότερη θέση. Αυτή η εργασία προϋποθέτει και την κατανόηση αλλά και τις δεσμεύσεις των παικτών. Γι΄ αυτό υποχρεώνομαι να αμυνθώ λέγοντας ότι το posiotionig είναι σημαντικό, αλλά δίνω σημασία περισσότερο στο καλό παιχνίδι παρά στο σύστημα. Θεωρώ ότι στα επόμενα 2-3 παιχνίδια θα μπορώ να έχω μια πιο σαφή απάντηση για εσάς. Όσον αφορά το θέαμα που ικανοποιούμε τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους και εμάς. Εγώ θα δώσω την προτεραιότητα στους βαθμούς. Το θέμα δεν είναι να βάλουμε 3-4 γκολ. Σέβομαι και τo 1-0 με πολύ ιδρώτα στο τελευταίο λεπτό. Το να υποσχεθώ τα πάντα δεν αποτελεί μέρος των συνήθειων μου».

Για τους Μολό, Σέχου και Μπεκ: «Όσον αφορά τους τρεις παίκτες. Η δική μου λίστα είναι πολύ πιο μακρά. Είναι μια λίστα που δεν ήταν στις προτεραιότητες των προπονητών. Ο πυρήνας μας είναι πολύ ευρύς. Για μία εργασία που να έχει ποιότητα και να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από 30 παίκτες είναι πολύ δύσκολο. Αυτό θα σημαίνει ότι κάνω τη δουλειά μου κατά 75%. Άρα όσον αφορά τη… διάγνωση συνεχίζω να δουλεύω πολύ σκληρά . Ο Μόλο υπήρξε παίκτης μου στη Μονακό, αλλά χθες το βράδυ μιλήσαμε με τον Μολό για μία λύση. Οπότε σκεφτήκαμε το χρόνο παιχνιδιού που θα δώσουμε στους παίκτες. Σε έναν αγώνα και όχι μόνο στο προπονητικό μέρος. Δεν καταδικάζω κανέναν από τους παίκτες της ομάδας και θα κάνω το παν για να τους γνωρίσω. Μετά υπάρχει το άλλο πρόβλημα. Και μπαίνω στη θέση των παικτών. Ένα παιδί 20 ετών θέλει να αναδειχθεί. Αν λοιπόν αποτελέσει την τρίτη ή τέταρτη επιλογή δεν θα μπορέσει να αναδειχθεί. Ομοίως για έναν παίκτη που είναι 30 ετών. Και αυτός θέλει να αναδειχθεί και έχει χρόνο να παίξει. Εάν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν καταφέρει να αναδειχθεί θα πρέπει να χαμηλώσει τον πήχη. Δεν απομακρύνω κανέναν παίκτη και δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω. Αλλά και εγώ αν δεν μπορώ να γίνω προπονητής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πάω σε μία μικρότερης δυναμικότητας ομάδα. Δίνω αυτή τη συμβουλή».

Για τον Συλαϊδόπουλο: «Χθες είχαμε μια όμορφη έκπληξη, η οποία με έβγαλε από το άγχος μου. Πιστέψτε με ότι και εμείς είμαστε αγχωμένοι. Τα μέλη του σταφ μου έκαναν μια πολύ καλή εντύπωση. Τώρα εγώ θα ήθελα να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες προπονητές. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά αυτό αν είναι δυνατόν να προέρχονται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τις επόμενες 24 ώρες ενδεχομένως να έρθει κάποιος από το εξωτερικό, αλλά επειδή οι αποφάσεις πλάθονται ας περιμένουμε. Όμως σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι θέλω να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες προπονητές, που ιδανικά θα είναι από την ομάδα».

Περισσότερα σε λίγο…

Παρουσίαση Λάζλο Μπόλονι, Τρίτη 20/10

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι και από χθες επίσημα στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Τζουάννης βρίσκεται στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ όπου η ''πράσινη'' ΠΑΕ παρουσιάζει τον Ρουμάνο τεχνικό!

Gepostet von Novasports.gr am Dienstag, 20. Oktober 2020

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: LIVE η παρουσίαση του Μπόλονι! “Να δώσουμε τα κατάλληλα χάπια στον ασθενή” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
παναθηναικος, live, παρουσιαση, χαπια, λάζλο μπόλονι, σας ευχαριστώ, superleague, ΠΑΟΚ, τιμ, χαφ, γκολ, μπεκ, σημαίνει, λύση, πήχη, οακα, novasports, newsit, σταση εργασιας, newsit.gr, Καλή Χρονιά, το θεμα, δουλεια, εργασια, θεμα, ιατρικη, μπαρτσελονα, οακα, παιχνιδια, ωρα, novasports, novasports.gr, superleague, αγχος, αρθρο, αναμνησεις, απλα, ασθενειες, βαθμολογια, βραδυ, βρισκεται, γκολ, δεος, διαστημα, δυνατοτητα, δηλωσεις, διοικηση, δικη, διοικητης, αιθουσα, ειπε, υπαρχει, εμφυτευματα, επικοινωνια, εποχη, ερχονται, ετων, η δικη, λάζλο μπόλονι, λύση, μονακο, ξερετε, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομορφη, παιδι, παθος, ποδοσφαιρο, ποιοτητα, προβληματα, σας ευχαριστώ, σεβασμος, συγκεκριμενα, συντομα, συγχρονο, τιμη, τιμ, τριτη, χαφ, ωρες, δικαιωμα, εξαγωγες, ερωτησεις, ιατρικο, λεξεις, μπεκ, μπροστα, οδοντιατρος, ομαδες, παιχνιδι, πήχη, σημαίνει, θελω να, θεματα, θετικα, βεβαιως
Τυχαία Θέματα