Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague και to... ντουμπλάρισμα κόντρα στους Λιθουανούς

11:06 26/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (22:00, Newsit.gr, Novasports Prime) για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να ντουμπλάρει τις φετινές

του νίκες κόντρα στους Λιθουανούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 7-13 και ψάχνει κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας μία νίκη «ανάσα», καθώς στη Euroleague μετράει μόλις μία επιτυχία στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις.

Απ’ την άλλη, η Ζαλγκίρις (ρεκόρ 12-8) στοχεύει στην πέμπτη σερί νίκη της που θα την κρατήσει στο «κυνήγι» της τετράδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μποχωρίδη και Μαντζούκα. Οι Γκουντάιτις και Γουόλτερς (ακολούθησαν μέρος της χθεσινής προπόνησης) λογικά θα πάρουν λεπτά συμμετοχής. Την ίδια στιγμή, ο Κάζις Μακσβίτις δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Έβανς, Κάβανο, Τείλορ και Λελεβίτσιους.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Κάουνας, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη με 81-67, έχοντας για κορυφαίους τους Γουίλιαμς (25π.) και Μπέικον (19π.).

Διαιτητές της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Tο πρόγραμμα της ημέρας:

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports 4)

Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια (21:00, Novasports Start)

Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε (22:00, Novaspots 6)

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις (22:00, Novasports Prime)

Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο (22:00, Novasports 5)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague και to... ντουμπλάρισμα κόντρα στους Λιθουανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα