Παναθηναϊκός - Βόλος 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

16:51 18/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Βόλου με 2-0 για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Σκόρερ για τους πράσινους ο Κουρμπέλης

και ο Σπόραρ με πέναλτι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Θεσσαλοί.

Παρακολουθήσατε LIVE από το Newsit.gr το Παναθηναϊκός – Βόλος

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τέταρτη σερί του νίκη κόντρα στον Βόλο τη φετινή περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει 5-1 στο, κατάμεστο από τους φίλους του, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ με νίκες μέσα-έξω (3-0 και 0-2) πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Α’ βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Β’ βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η προαναγγελία της Super League “… Αυτή είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Super League. Οι Πράσινοι έχουν υποδεχθεί τον Βόλο και για το Κύπελλο Ελλάδος δύο φορές, όπου σημείωσαν δύο νίκες.

Συνολικά σε πέντε αναμετρήσεις έχουν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε συνολικά 11 αναμετρήσεις με τον Βόλο, ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, έχουν επτά νίκες, 2 ισοπαλίες και μια νίκη έχει η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Παναθηναϊκός στα τρία φετινά του παιχνίδια με τον Βόλο μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα στις δύο τελευταίες που ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος. Στο παιχνίδι του Α’ Γύρου επικράτησε με 5-1 χάρη σε δύο γκολ του Παλάσιος και από ένα των Εσκοβάλ, Τσέριν, Σπόραρ. Για τον Βόλο έκλεισε το σκορ ο Νοκέρτ.

Ο Βόλος έχει καταφέρει να σκοράρει και στις τρεις επισκέψεις του στην έδρα του Παναθηναϊκού και μόνο την σεζόν 2020-21 έφυγε με το 1-1 (56’ Καρλίτος – 88’ Μπαρτόλο). Τις άλλες δύο φορές ηττήθηκε με 4-1 και 5-1.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τρίτη διαδοχική του νίκη μετά από καιρό στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις δέκα νίκες σε δέκα ματς που είχε κάνει στην αρχή του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει πάνω από δύο.

Μάλιστα η τελευταία νίκη σε εκείνη την δεκάδα των αγώνων ήταν απέναντι στον Βόλο στην Μαγνησία και στη συνέχεια ακολούθησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, η οποία ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Πράσινους.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 10-3”

To άρθρο Παναθηναϊκός - Βόλος 2-0 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Βόλος LIVE, 23η, Super League 1,panathinaikos – volos LIVE, 23i, Super League 1