Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Με 60.000 οπαδούς για την υπέρβαση στο ΟΑΚΑ

10:35 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκός διοργάνωσης και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Europa League, έχοντας δύσκολο έργο στην πρεμιέρα κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απόψε

(19:45, Cosmotesports 3HD) την πορεία του στον έκτο όμιλο του Europa League, φιλοξενώντας τη Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να κάνει την υπέρβαση, ξεπερνώντας δύο αρνητικές παραδόσεις. Αυτή που θέλει τις ισπανικές ομάδες να έχουν «4 στις 4» νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Europa League, αλλά και το αρνητικό σερί 13 αγώνων σε ομίλους του Europa League χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 10 ήττες από τον Νοέμβριο του 2012 κι έπειτα).

Η Βιγιαρεάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της, έχοντας αλλάξει προπονητή από νωρίς στη σεζόν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι το φαβορί του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναμένεται να προχωρήσει μόνο σε μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αυτή του Μλαντένοβιτς στη θέση του τιμωρημένου Χουάνκαρ.

Προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας έχουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι και Ιωαννίδης, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Τσέριν, Σπόραρ.

Στην αποστολή επέστρεψε έπειτα από τρεις εβδομάδες και ο Τιν Γεντβάι που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ θα απουσιάσει ο Γιώργος Βαγιαννίδης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του μετά τη θλάση που υπέστη στις 3 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 44χρονος Άγγλος Κρεγκ Πόουσον, ενώ βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Σάιμον Μπένετ, Λι Μπετς και 4ος διαιτητής ο Τζον Μπρουκς. Στο VAR ορίστηκε ο Άγγλος Ντάρεν Ίνγκλαντ και AVAR ο Πίτερ Μπανκς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ελβετός Αντρέας Σλούχτερ και UEFA Delegate ο Λευκορώσος Σεργκέι Ίλιτς.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Με 60.000 οπαδούς για την υπέρβαση στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ, 60 000, ΟΑΚΑ,panathinaikos – vigiareal, 60 000, oaka