Παναθηναϊκός – Βέρμπιτς: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δείχνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας»

17:28 22/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από όσα βρήκε στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, σε Μέσο της πατρίδας του.

Σημειώνοντας την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, αλλά και όσα ζει στην Αθήνα, ο Βέρμπιτς δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην Εθνική Σλοβενίας,

αλλά και στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι δηλώσεις του Βέρμπιτς

Για τον Παναθηναϊκό και τη Λεωφόρο: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός. Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι άντρες είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα». 

Για την Εθνική Σλοβενίας και τον στόχο του Euro 2024: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Έχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βέρμπιτς: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δείχνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα