Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας LIVE: “Ξεφεύγουν” οι Ρώσοι, “ζορίζει” το πράγμα για τους “πράσινους”

23:04 6/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Euroleague έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από τους Ρώσους και τις πολλές απουσίες.

Τη δύσκολη δοκιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός

για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 2-2, αλλά στην παρούσα φάση… ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. Ο Γιώργος Βόβορας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπέντιλ, Όγκαστ και του ανέτοιμου Βουγιούκα. Θυμίζουμε ότι ο Κίφερ Σάικς, που αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η ΤΣΣΚΑ έρχεται στην Αθήνα με ρεκόρ 3-3, καθώς ακόμη αναζητεί τη χημεία της και την προσαρμογή των μεγάλων αποκτημάτων, Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ. Οι Μάικ Τζέιμς και Γουίλ Κλάιμπερν είναι αυτοί που έχουν τα ηνία στο παιχνίδι της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία έχει χάσει στα δύο από τα τρία της παιχνίδια μακριά από τη Μόσχα (από Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, αλλά κέρδισε τη Φενέρ στην παράταση).

To άρθρο ΠαναθηναϊκόςΤΣΣΚΑ Μόσχας LIVE: “Ξεφεύγουν” οι Ρώσοι, “ζορίζει” το πράγμα για τους “πράσινους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας LIVE, “Ξεφεύγουν”, Ρώσοι “ζορίζει”, “πράσινους”,panathinaikos – tsska moschas LIVE, “xefevgoun”, rosoi “zorizei”, “prasinous”