Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το υπερβολικό αποτέλεσμα κι ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος

18:46 4/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι δεν ενθουσίασε με την απόδοση της, ωστόσο ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική κι έφτασε στη σπουδαία νίκη.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κρέσπο, χαρακτήρισε υπερβολικό το

αποτέλεσμα, μιας κι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήταν τόσο κακός για να χάσει με 3-0.

«Θεωρώ πως δεν κάναμε σήμερα ένα κακό παιχνίδι, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, είχαμε την κατοχή. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό, είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε 14 κόρνερ, γι’ αυτό λέω πως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε γι αυτό και υπήρξαν κάποια κενά πίσω», δήλωσε αρχικά ο Κρέσπο.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί θεωρώ ότι μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε καλά. Πιστεύω ότι στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα κάνει καλή δουλειά, αλλά επιθετικά είναι πρόβλημα ότι δεν μετουσιώνουμε τις φάσεις σε γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε και τις αντιδράσεις μας γιατί ενώ στην άμυνα δεν επιτρέπουμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές φάσεις, σε αυτές τις λίγες που κάνει δεχόμαστε γκολ οπότε πρέπει να αντιδράμε καλύτερα».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Παρόλο που τα χρονικά περιθώριά στενεύουν, πρέπει να έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πλάνο και να έχουμε την αυτοπεποίθηση αμυντικά να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούνται και επιθετικά για να εκμεταλλευόμαστε τις φάσεις που δημιουργούμε εμείς.

Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα πάντα αντιδράσει καλά μετά από τέτοια… χτυπήματα όπως το σημερινό, οπότε την Τετάρτη είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα στον ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρουμε το προβάδισμα».

Από την πλευρά του, ο Γιοάν Μολό αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Ο Γάλλος άσος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας πολλές λύσεις στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μολό στην κάμερα της Nova:

Για τον τραυματισμό του: «Με τραβάει από παντού, αλλά είμαι καλά».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Δεν θα αποκλίνω από αυτά που είχα πει μετά τον τελευταίο αγώνα, όπου είχαμε φέρει ισοπαλία. Τότε δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς, κάτι που συνέβη σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Για τα τρία γκολ, παρά τις λίγες τελικές: «Σήμερα δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, αν και στο τέλος μας πίεσαν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα γεμάτο αγώνα όλοι μας. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και την ημέρα που θα αρχίσω να σκέφτομαι παραπάνω από αυτό που είμαι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι μόνο λόγια αυτά».

Για το αν θεωρεί πως του ταιριάζει η θέση του δεξιού μπακ: «Είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος και στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Κάθε μέρα ξυπνάω το πρωί με στόχο να γίνω όσο πιο καλός γίνεται».

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το υπερβολικό αποτέλεσμα κι ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ,panathinaikos – paok