Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οπαδοί του «τριφυλλιού» στο OAKA – Ψυχολογικές «ντόπες» πριν το ντέρμπι

20:20 9/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Δυο 24ωρα πριν από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που πιθανότατα θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Basket League και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες!

Οι οπαδοί

του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (09.04.2022) στο ΟΑΚΑ, μετά τη λήξη της προπόνησης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη με σκοπό να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους «πράσινους» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/04 – 20:00 – NewsIt.gr – ΕΡΤ3)!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια και τους εξέφρασαν τη στήριξή τους, μια ημέρα μετά το «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο κόουτς, Δημήτρης Πρίφτης και ο αρχηγός των “πρασίνων”, Ιωάννης Παπαπέτρου, τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και τη στήριξή τους και τους υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα στο ντέρμπι.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οπαδοί του «τριφυλλιού» στο OAKA – Ψυχολογικές «ντόπες» πριν το ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Οπαδοί, OAKA – Ψυχολογικές,panathinaikos – olybiakos, opadoi, OAKA – psychologikes