Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο ντέρμπι οι Πειραιώτες

20:49 8/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (09/04, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) τον Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι, με

τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Ο Παπασταθόπουλος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη, αλλά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, με τον Ολυμπιακό να έχει εκτός τους Σαμασέκου, Ρέτσο και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (9/4, 21:00) εναντίον του Παναθηναϊκού, για την 4η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή. Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

#PAOOLY: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/1kl64GwZyM

Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 8, 2023

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο ντέρμπι οι Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Πειραιώτες,panathinaikos – olybiakos, sokrati papastathopoulo, peiraiotes