Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η φάση με το πέναλτι που έκρινε το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις

21:58 6/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός πλησίασε στη νίκη, στο ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά ο Δανός διαιτητής, Κέλετ έδωσε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Σπόραρ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στη Λεωφόρο.

Στο 84’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Από σέντρα του Άβιλα από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί πήγε να κάνει το κοντρόλ, η μπάλα γύρισε προς τον Μπιέλ που έκανε ένα διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι, για το 0-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έφταναν σε μία μεγάλη νίκη στην έδρα των «αιωνίων» αντιπάλων τους, ο Ιωαννίδης κυνηγώντας μία χαμένη μπαλιά, “βρήκε” με τον Άβιλα (ο δεύτερος άπλωσε το χέρι του για να πάρει καλύτερη θέση και να προστατέψει την μπάλα). Ο διαιτητής Κέλετ έδειξε στην αρχή φάουλ, όμως με παρέμβαση του VAR Γιάκομπ Σάντμπεργκ, έδωσε πέναλτι (για αγκωνιά) που το επιβεβαίωσε ακολούθως σε on field review.

Παρά τις έξαλλες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, ο Δανός ρέφερι επέμεινε στην απόφασή του κι ο Σπόραρ στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η φάση με το πέναλτι που έκρινε το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 1-1,panathinaikos – olybiakos, 1-1