Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές του ντέρμπι

11:04 22/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Το φινάλε του πρώτου γύρου στη Euroleague… κρύβει το τεράστιο ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Η διοργανώτρια έκανε γνωστούς τους διαιτητές του “μεγάλου” αγώνα του ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/12, 21:00), Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να προσφέρουν για μία ακόμη φορά δυνατές συγκινήσεις, στο πλαίσιο

της 17ης αγωνιστικής της Euroleague (23/12, 21:00, Newsit.gr, Novasports Prime).

Στον βαθμολογικό πίνακα, η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι… μεγάλη. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα πάρει θέση στο τζάμπολ ως προτελευταίος (4 νίκες – 12 ήττες), την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι μόνος τρίτος (11 νίκες – 5 ήττες), πίσω από την πρώτη Μπαρτσελόνα (14-2) και τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης (13-3).

Πριν από λίγες εβδομάδες, όμως, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το ΣΕΦ (81-76), για την 8η αγωνιστική της Basket League, “σπάζοντας” το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και “αλώνοντας” την έδρα του αντιπάλου.

Το πρωί της Τετάρτης (22.12.2021) η Euroleague έκανε γνωστά τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα διευθύνουν τον “μεγάλο” αγώνα. Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Ο Ισπανός είχε “σφυρίξει” και στο περσινό ντέρμπι, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 78-71.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές του ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Euroleague,panathinaikos – olybiakos, Euroleague