Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χαμός από καπνογόνα και νερά και εκκένωση του ΟΑΚΑ

23:15 15/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο τέταρτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ διακόπηκε, 2:46 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η ρίψη καπνογόνων αλλά και νερών στον πάγκο του Ολυμπιακού ανάγκασε τους διαιτητές

της αναμέτρησης να διακόψουν το παιχνίδι, με την ερυθρόλευκη αποστολή να αποχωρεί από το γήπεδο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τους διαιτητές να αποφασίζουν την προσωρινή διακοπή του αγώνα, μιας και η κατάσταση είχε ξεφύγει.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Ολυμπιακός είχε ξεφύγει με 28 πόντους (35-63) και ήταν μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως ήταν φυσικό, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε απογοήτευση στην αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία έμεινε στο γήπεδο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου για λόγους ασφαλείας, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποχωρεί απογοητευμένος από το ΟΑΚΑ.

Mετά την ανακοίνωση της απόφασης των διαιτητών από τα μεγάφωνα, μερίδα του κόσμου που δεν είχε αποχωρήσει από το κλειστό προχώρησε σε επεισόδια και υλικές ζημιές.

Ορισμένοι οπαδοί έσπασαν πολλά καθίσματα, άναψαν κροτίδες και άνοιξαν τους πυροσβεστήρες, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν με τη σειρά τους στα αποδυτήρια.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χαμός από καπνογόνα και νερά και εκκένωση του ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Χαμός, ΟΑΚΑ,panathinaikos – olybiakos, chamos, oaka