Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Sold out ο αγώνας του ΟΑΚΑ που δίνει πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου

18:37 3/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε για το game 5! “Καπνό” έκαναν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, που δίνει πρόκριση στο Final Four της Euroleague που θα γίνει στο Βερολίνο.

lang="el-GR">“Ηφαίστειο”… έτοιμο να εκραγεί θα θυμίζουν οι εξέδρες του ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα (07.05, 21:15, Newsit.gr), στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκεί όπου θα κριθεί το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την Μ. Παρασκευή πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα “μαγικά χαρτάκι” για το Game 5 και μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε sold out για το game 5 της σειράς.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός, πως ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής για τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που μπήκαν να κλείσουν ένα εισιτήριο, ήταν πάνω από μια ώρα.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Sold out ο αγώνας του ΟΑΚΑ που δίνει πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Sold, ΟΑΚΑ, Final Four, Βερολίνου,panathinaikos – makabi tel aviv, Sold, oaka, Final Four, verolinou