Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι οι Νέντοβιτς και Γουάιτ για Ερυθρό Αστέρα - Νοκ άουτ για 1 μήνα ο Γιόβιτς

17:25 24/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Την τελευταία στιγμή πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι των Νεμάνια Νέντοβιτς και Οκάρο Γουάιτ στο αυριανό (25/2) εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague στο ΟΑΚΑ.

Εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού

έμειναν σήμερα (24/2) οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμρικανός έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ο Σέρβος είχε προγραμματισμένες εξετάσεις με τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα να κρίνεται τελευταία στιγμή.

Την ίδια στιγμή, νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη σερβική ομάδα έχουν τεθεί οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς, Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην τρίτη περίοδο του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» για περίπου ένα μήνας. Εκτός φυσικά και ο Γιώργος Παπαγιάννης καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι οι Νέντοβιτς και Γουάιτ για Ερυθρό Αστέρα - Νοκ άουτ για 1 μήνα ο Γιόβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα