Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα LIVE: "Θρίλερ" το ματς στο ΟΑΚΑ!

20:45 16/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Euroleague και θα ψάξει μία δύσκολη νίκη στο γήπεδό του, για να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις.

Οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν στην Ευρώπη και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εύκολα από την Αρμάνι Μιλάνο, στο πρώτο ματς

της “διαβολοβδομάδας”. Αντίθετα, οι Καταλανοί πέρασαν και από το Βελιγράδι με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και προελαύνουν στη διοργάνωση, όντας στην πρώτη θέση με ρεκόρ 13-2.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα από το Newsit.gr

Το έργο της ομάδας του Δμηήτρη Πρίφτη είναι εξαιρετικά δύσκολο, μιας κι αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της κατάταξης, η οποία εντυπωσιάζει με την πορεία της στη φετινή διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει τελικά στη 12άδα για τον αγώνα τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν προπονήθηκε καθόλου με την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.

Προβλήματα έχει από την πλευρά της και η Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραταχθούν χωρίς τους Καλάθη, Χίγκινς, Άμπρινες και Μαρτίνες, που είναι τραυματίες, αλλά και τον Χέιζ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα LIVE: "Θρίλερ" το ματς στο ΟΑΚΑ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα