Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου LIVE: 3/3 τρίποντα ο Παπαγιάννης

20:19 28/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα… πατήματά του και θέλει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, σε ματς για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο

ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου.

Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι από την ΑΕΚ και τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στη Basket League κι έτσι να πάρει τα… πάνω του. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 10-20 νίκες, ενώ οι Βαυαροί βρίσκονται στη 15η θέση με 11-19 νίκες.

Ο Χρήστος Σερέλης δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς, τους Δημήτρη Αγραβάνη και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ και Ελίας Χάρι.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Το «τριφύλλι» έχει την… παράδοση με το μέρος, καθώς στα έντεκα προηγούμενα ματς, μετράει έξι νίκες. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η γερμανική ομάδα είχε επικρατήσει εύκολα 84-68.

Το ματς του ΟΑΚΑ «σφυρίζουν» οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Θυμίζουμε ότι αύριο (29.03) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν. Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώνεται για τους δυο «αιώνιους» με ντέρμπι, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, την Παρασκευή (31.03 / 21:30).

To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου LIVE: 3/3 τρίποντα ο Παπαγιάννης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου LIVE, Euroleague,panathinaikos – bagern monachou LIVE, Euroleague